Venehuolto

Tarjoamme kattavat veneiden ja vesijettien huolto- ja korjauspalvelut sekä telakointi-, nosto- ja säilytyspalvelut.  

Venehuoltomme palvelee

Tarjoamme veneilijöille kattavat korjauspalvelut luotettavasti kymmenien vuosien asiantuntemuksella. Meiltä onnistuvat vaativatkin veneiden ja venemoottoreiden korjaukset. Ennen uuden moottorin ostamista, kannattaa kysyä meiltä vanhan moottorin korjauksesta. Kysy meiltä myös avaimet käteen huolto- ja korjauspakettejamme. Lisäksi teemme vakuutusyhtiöille vahinkokorjauksia. Veneiden korjauksia teemme ympäri vuoden. 

Veneen korjaukset ja huollot

Pidämme veneesi kunnossa

Teemme veneiden ja venemoottoreiden huoltoja ja korjauksia vankalla ammattitaidolla. Meiltä onnistuu koko veneen korjaus ja isompikin muutostyö, kunnostustyö tai veneen entisöinti. Teemme niin pienet lasikuitutyöt kuin suuremmat rungon korjaukset. Teemme myös veneen pohjien puhalluksia ja maalauksia.

Asennamme veneiden lisälaitteet kuten lämmittimet, GPS-laitteet, tutkat, keulapotkurit ja paljon muuta. Meiltä saat myös veneilytarvikkeet ja varaosat.

Kysy lisää

Telakointi-, nosto- ja säilytyspalvelut

Huolehdimme veneestäsi talvellakin

Meiltä löytyy veneellesi turvallinen säilytyspaikka kentältä, kylmästä hallista tai lämpimästä hallista Naantalissa. Veneiden nostot ja kuljetukset hoidamme omalla kalustollamme ja kokeneiden ammattilaisten voimin. Veneet nostamme joko nosturiautolla tai trailerilla. Nosturiautossamme on venetuet ja kölikaukalo. 

Teemme myös purjeveneiden ja niiden mastojen nostot ja laskut. 

Pyydä tarjous
kawasaki logo

Vesijettien huolto ja säilytys

Valtuutettu Kawasaki-huolto

Huollamme ja korjaamme Kawasakin ja muiden merkkien vesijetit. Teemme vuosien kokemuksella pienten korjausten lisäksi vesijettien runko- ja vauriokorjaukset. Hallistamme löytyy säilytystilaa myös vesijeteille.

Ota yhteyttä

Trailerit ja venepukit

Valmistus ja korjaus

Valmistamme mittatilaustyönä venepukit ja rantatrailerit. Huollamme ja korjaamme asiakkaidemme venetrailereita ja perävaunuja. Meillä on myös trailereiden katsastuspalvelu.

Kysy lisää

Nostopalvelut

Nostot rakennustyömailla

Nostokalustomme soveltuu myös muihin nostoihin. Teemme monenlaisia nostoja mm. rakennustyömailla. Palfinger-nosturimme ulottuvuus on 25 m. 

Kysy lisää